ZONNEPANELEN

 

--50 Jaar ervaring -- Kwaliteit & Service -- 24/7 Storingsdienst -- Duurzaam -- Gecertificeerd--

 

         E.T.I.B. van Barneveld B.V.

Zowel voor het bedrijfsleven als voor de particulier is het momenteel interessant om over te gaan op zonne-energie. Dankzij de huidige techniek kunt u besparen op de energiekosten en werkt u mee aan een schoner en groener klimaat.

U bent altijd welkom voor een vrijblijvende offerte. Wij kunnen u meer informatie geven hoe het één en ander er uit gaat zien als u besluit over te gaan op zonne-energie.

 

ETIB van barneveld is een gediplomeerd Solar-Specialist.

Een gediplomeerd Solar-Specialist heeft de opleiding gevolgd bij het opleidingsinstituut  Switch2Solar. Deze opleiding is gericht op het geven van een goed onderbouwd advies, het leveren van de best renderende zonne-energie systemen en het voeren van een gezonde bedrijfsvoering. Het diploma Solar-Specialist is de hoogste standaard in de markt. U kunt er dus op vertrouwen dat u het beste advies krijgt.

 

Onze monteur is een Solar-Topfitter.

ETIB van Barneveld heeft gediplomeerde Solar-Topfitters. Met het inschakelen van een Solar-Topfitter heeft u de zekerheid van een kwalitatieve en veilige installatie van uw zonnepanelen! Een gediplomeerd Solar-Topfitter is een optimaal opgeleide installateur en heeft het examen van de praktijkopleiding bij Switch2Solar met succes afgerond. Een kandidaat is geslaagd voor het examen als uit de beantwoording van de toetsen blijkt dat hij de materie kent en doorgrond en in de praktijkoefeningen laat zien dat hij over de juiste capaciteiten beschikt.

De opleiding is gericht op veilig én kwalitatief installeren en besteed veel aandacht aan veiligheid, constructieve aspecten, het dak en de aansluiting van de panelen op de omvormer. U kunt met

een gerust hart uw installatie door een Solar-Topfitter laten plaatsen! Met een Solar-Topfitter haalt u een échte vakman in huis!

 

Hoewel, in tegenstelling tot het bedrijfsleven, er geen subsidie voor particulieren is om zonnepanelen te plaatsen is het voor u, dankzij de gunstige prijsvorming toch interessant om ze te plaatsen. Voor bedrijven is het extra interessant omdat het, naast de subsidieregeling, mogelijk is om de door u opgewekte energie te verhuren aan derden. Op deze manier snijdt het mes aan twee kanten.

 

Uw investering verdient u snel terug dankzij de huidige omvormsystemen. Op deze manier bent u goed voor uw portemonnee en het milieu!

 

U bent te allen tijde van harte welkom om de mogelijkheden met ons te bespreken.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat!

 

 

 

 

Van Barneveld BV - Handelsweg 9 3606 AA MAARSSEN - (tel) 0346 57 55 33 - (mail) info@van-barneveld.nl

 

Privacy verklaring - © E.T.I.B. van Barneveld 2018