Wie zijn wij?

Elektrotechnisch installatiebureau (E.T.I.B.) Van Barneveld B.V. is in 1963 opgericht door de toen 25-jarige Dirk van Barneveld.

Vrij snel vestigde het bedrijf zich op de Bolensteinsestraat en werd er personeel in dienst genomen. Het bedrijf bleef gestaag groeien en nadat Maurice, de oudste zoon van Dirk, in dienst kwam bij het bedrijf werd al vrij snel duidelijk dat er verhuisd moest worden om verder te kunnen groeien. Een geschikte locatie werd gevonden aan de Handelsweg in Maarssenbroek waar het bedrijf begin jaren 90 zijn intrek nam.

Door de groei die volgde na de verhuizing kon E.T.I.B. Van Barneveld B.V. zich nog verder profileren als specialist op het gebied van elektrotechnische installatie en data- en telecommunicatietoepassingen.

Eind jaren 90 heeft Maurice het bedrijf overgenomen van zijn vader. Maurice heeft E.T.I.B. Van Barneveld B.V. verder laten groeien tot het huidig aantal medewerkers van rond de 50. Daarnaast is E.T.I.B. Van Barneveld B.V. lid van de branchevereniging UNETO-VNI, in het bezit van het VCA certificaat en heeft het KEMA keurmerk.

Inmiddels heeft E.T.I.B. Van Barneveld B.V. kennis in huis op het gebied van verlichting, besturingstechniek, brand- en inbraakbeveiliging, data- en communicatietoepassingen, noodverlichting, inspectie, schrikkeldraad installaties, electronica domotica, ziekenhuis installaties, bedrijfsinstallaties, elektrische verwarmingssystemen, automatisering en complete installaties. Daarnaast heeft E.T.I.B. Van Barneveld B.V. een storingsdienst en verricht het onderhoud aan bestaande installaties.

E.T.I.B. Van Barneveld B.V. ziet zichzelf als een familiebedrijf. Dit blijk bijvoorbeeld uit het aantal vaders en zoons dat werkzaam is bij het bedrijf maar ook uit de missie en de bedrijfsfilosofie.

Missie

Een georganiseerde groep capabele medewerkers die met plezier op alle elektrotechnische gebieden in de utiliteit en industrie en de particuliere sector vaste relaties in de regio optimale dienstverlening verzorgen met als doel continuïteit en winstgevendheid.

Bedrijfsfilosofie

Respecteer mensen, maak plezier en zorg voor kwaliteit.

Ons team

Directie

Maurice van Barneveld
Algemeen directeur
E-mail
Evert van Rooijen
Technisch adviseur
E-mail
Dirk Jan van Barneveld
Bedrijfsleider financieel & operationeel
E-mail
Kristien Bakker
Bedrijfsleider personeel & organisatie
E-mail
Ruben van Rooijen
Bedrijfsleider technisch & operationeel
E-mail

Bedrijfsondersteuning

Meriam van Houten
Administratie
E-mail
Eefje Kaasjager
Administratie
E-mail
Carlo Kronenburg
Tekenaar
E-mail
Harry Baar
Magazijnbeheerder
E-mail
Ron de Vries
Materieelbeheerder
E-mail
Nick Zwern
Werkvoorbereider
E-mail

Projectafdeling

Peter Doeven
Projectleider
E-mail

Service-afdeling

Remon Kramer
Werkvoorbereider service
E-mail
Torrence Ooms
Serviceleider
E-mail

Keuring en inspectie

Vincent Bon
Keurmeester
E-mail