Duurzame e-oplossingen

Met de huidige ontwikkelingen van het klimaat zijn er steeds meer manieren om groener te leven. Wij helpen u graag verder met advies en installatie van zonnepanelen, autolaadpalen en LED verlichting.

Installatie van zonnepanelen

Momenteel plaatsen wij helaas geen zonnepanelen.

Installatie van autolaadpalen en -systemen

E.T.I.B. Van Barneveld B.V. is de specialist op het gebied van laadpalen voor alle type elektrische auto’s. Dit doen wij op elke locatie, van een enkele aansluiting thuis tot meerdere palen naast elkaar bij bedrijven en organisaties. Zo voorzien we in de behoefte van het zorgeloos opladen van uw elektrische auto(‘s).

We starten het project altijd met een grondig gesprek en een duidelijk advies. Doordat wij werken met diverse leveranciers van laadpalen kunnen wij altijd u de beste oplossing bieden die aansluit op uw (financiële) wensen en behoefte.

Door onze ruime ervaring is de installatie van de laadpalen bij ons in betrouwbare handen.

Nadat de paal in gebruik is genomen, kunt u altijd rekenen op onze uitstekende service en nazorg!

De voordelen van werken met E.T.I.B. Van Barneveld B.V. op een rijtje:

  • Laadpalen voor alle elektrische auto’s om zorgeloos uw auto(‘s) op te laden
  • Deskundig advies op maat op basis van diverse leveranciers
  • Altijd de nieuwste moderne systemen
  • Betrouwbare installaties
  • Uitstekende service en nazorg

Meer informatie over de installatie van laadpalen?

Bel met 0346-575533 of mail projecten@van-barneveld.nl

Toplicht voor uw bedrijf of woonsituatie

Vandaag de dag is LED-verlichting niet meer weg te denken. De ongekend lange levensduur (tot wel 50.000 uur!) was al lang bekend, maar met de nieuwste technologieën zijn ook sfeer en het dimmen van licht mogelijk.

We beschikken over een uitgebreid pakket met LED-lampen en armaturen. Daarnaast geven u graag een serie met tips voor het slim schakelen van de verlichting, zowel uit financieel als duurzaam oogpunt.

LED-verlichting kan uiteraard de gloeilampen direct vervangen en tot wel 85% energie besparen. Maar wist u ook dat LED TL-buizen kunnen vervangen tot 50% van de energie kunnen besparen? Zo betalen de lampen zich vele malen terug voordat ze vervangen moeten worden. Wij bieden namelijk topkwaliteit lampen met topprestaties voor een scherpe prijs. Bovendien werken we met milieuvriendelijke oplossingen door een lood- en kwikvrije productie.

We passen LED-verlichting toe op allerlei plaatsen:

  • in supermarkten, winkels, magazijnen, assemblageruimtes, garages, distributieruimtes en in koofverlichting
  • in gangen, toiletten, display, ontvangst- en receptieruimten
  • in kantoren en industrieën
  • in showrooms en parkeerruimten

Wist u dat er nog steeds interessante kortingen en subsidies zijn, ook voor uw bedrijf? Voor bedrijven is er ook de mogelijkheid tot het financieren van de investering door middel van een leaseconstructie.

Vraag vrijblijvend om een lichtontwerp met een scherpe aanbieding en een modelberekening voor de terugverdientijd (zelfs bij een klein aantal lampen). Laat ook voor uw situatie een energiebesparingsscan maken?

Referentie-projecten op aanvraag beschikbaar.

Meer informatie over topverlichting voor uw bedrijf of woonsituatie?

Voor informatie bel 0346-575533 en vraag naar Ruben, Peter of Nick.