--50 Jaar ervaring -- Kwaliteit & Service -- 24/7 Storingsdienst -- Duurzaam -- Gecertificeerd--

 

         E.T.I.B. van Barneveld B.V.

Brand- ontruimings installaties en Noodverlichting

 

De Nederlandse regelgeving is op het gebied van brandveiligheid na een aantal trieste gebeurtenissen veel strenger geworden. En om daarin uw werk goed uit te kunnen voeren, moet een woning of bedrijfspand tegenwoordig aan veel eisen voldoen.

Niet alleen het gebruik van brandwerende materialen is daarin een belangrijke schakel, maar ook een brandmeldsysteem en/of ontruimingsysteem wordt vaak geëist voor men een (nieuw) gebruikersvergunning krijgt.

De inspecties hiervoor worden vaak uitgevoerd door uw regionale brandweer en vastgelegd in een programma van eisen (PvE).

In dit programma wordt vastgelegd, wat voor maatregelen u moet treffen om een gebruikersvergunning te krijgen.

De aanleg van een systeem zal altijd uitgevoerd moeten worden door een gecertificeerd bedrijf en eventueel moet worden gecertificeerd.

 

Tevens zal het systeem jaarlijks moeten worden onderhouden om uw gebruikersvergunning te kunnen behouden.

Na oplevering van een systeem door een gecertificeerd bedrijf, moet er binnen uw bedrijf ook een “opgeleid persoon” zijn die als beheerder van het systeem functioneert.

 

Ook leveren en monteren wij rookmelders voor verhuurde panden aan studenten of kamerverhuur.

Hiervoor geld de Norm NEN 2555.

 

Inbraak:

 

Uw bedrijf, winkel, woning of (bedrijfs)terrein wilt u zo goed mogelijk beschermen tegen ongewenste bezoekers, inbraak of ontvreemding van zakelijke of persoonlijke bezittingen. Niet alleen omdat de verzekeringsmaatschappij dat vereist, maar vooral omdat een veilig gevoel onbetaalbaar is. Van Barneveld B.V. heeft voor elke situatie een pasklare beveiligingsoplossing.

 

Van Barneveld B.V. is specialist in het ontwerpen, installeren en onderhouden van uiteenlopende beveiligingssystemen. Wij werken uitsluitend met betrouwbare leveranciers en moderne, bedrijfszekere systemen en componenten. Daar merkt u verder weinig van; ons doel is u zo goed mogelijk te ontzorgen met installaties die uw dagelijkse bezigheden niet in de weg zitten.

 

 

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat!

Van Barneveld BV - Handelsweg 9 3606 AA MAARSSEN - (tel) 0346 57 55 33 - (mail) info@van-barneveld.nl

 

Privacy verklaring - © E.T.I.B. van Barneveld 2018