Onderhoud, reparatie en inspecties

Wanneer er een installatie bij u aanwezig is, wilt u dat het werkt. Wij hebben een groot aantal klanten waar we die installaties beheren en onderhouden. Op contractbasis zijn we voor storingen 24/7 beschikbaar.

Onderhoud van installaties en systemen

U kunt bij E.T.I.B. Van Barneveld B.V. een onderhoudscontract afsluiten voor diverse installatie-onderdelen. In dat geval komen wij automatisch jaarlijks bij u langs om het gewenste onderhoud uit te voeren.

Indien gewenst kan onderhoud ook op regie-basis uitgevoerd worden, dus zonder een contract.

Meer informatie over het onderhoud van uw installaties? Mail voor meer info en aanvragen: onderhoud@van-barneveld.nl

(Spoed)reparaties,

Voor storingen en het leveren van service beschikt E.T.I.B. Van Barneveld B.V. over een eigen S.O.S. afdeling. Deze is direct bereikbaar tussen 7:30 en 16:30 uur via het nummer 0346-562 226 of per mail via service@van-barneveld.nl.

Buiten kantoortijd en op feestdagen, komen wij alleen voor spoedstoringen 24/7 indien u hier een contract voor heeft afgesloten.

De storingsafdeling is toegespitst op drie aspecten van werkzaamheden: storingen, onderhoud en service. De service geldt voor particulieren, woningbouwverenigingen, bedrijven en gemeentelijke instellingen.

De aard van de storingen kan variëren van geen spanning in de woning tot complete fabrieksinstallaties, bruggen en sluizen. Onze monteurs zijn breed opgeleid, zodat ze alle storingen aankunnen en zo nodig hun collega’s die ook 24/7 bereikbaar zijn voor hulp of assistentie vragen.

Met een goed gevuld magazijn hebben wij ook de meest gangbare artikelen op voorraad zodat wij u direct verder kunnen helpen.

Vragen over een reparatie of storing?

Inspectie van installaties en systemen

E.T.I.B. Van Barneveld B.V. is uw partner voor het uitvoeren van (periodieke) inspecties en keuringen.

Wij kunnen de volgende inspecties voor u verzorgen:

NEN 1010 Opleveringsinspectie nieuwe installatie

Als u een nieuwe elektrotechnische installatie heeft laten realiseren, dan moet deze voor oplevering geïnspecteerd worden. In de Nederlandse wetgeving wordt het bouwbesluit genoemd. Vanuit het bouwbesluit wordt verwezen naar de NEN 1010. Door deze verwijzingen heeft de NEN 1010 een wettelijke status en dient een elektrotechnische installatie bij aanleg ten allen tijden hieraan te voldoen.

NEN 3140 Periodieke inspectie bestaande installatie & arbeidsmiddelen

Wanneer heeft u voor het laats de kleine lettertjes van de verzekeringsmaatschappij gelezen? In tegenstelling tot de NEN 1010 bestaat er vanuit de Nederlandse wet geen verplichting tot het uitvoeren van periodieke inspecties.

Waarom zou deze inspectie uitgevoerd moeten worden zonder wettelijke verplichting? Het antwoord op deze vraag is niet zo moeilijk. Er kan door bijvoorbeeld een verzekeringsmaatschappij verplicht worden hieraan te voldoen. Ook zou u zelf het besluit kunnen nemen om periodieke inspecties te laten uitvoeren.

Trappen en steigers

Daarnaast kunnen wij ook uw trappen en steigers keuren volgens de NEN 2484

Meer informatie over het uitvoeren van een inspectie?