Bedrijfsinstallaties

Voor allerhande elektrotechnische systemen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leggen kundig de belangrijke installaties aan, die van levensbelang zijn voor uw bedrijf. Denk aan de automatisering in de industrie, maar ook duurzame e-oplossingen, data- en telecominstallaties, brand- en beveiligingssystemen en domotica.

Industriële automatisering

Wilt u de efficiëntie van uw bedrijfsprocessen blijven verbeteren? Dan bent u bij van E.T.I.B. van Barneveld B.V. aan het juiste adres. Wij hebben veel ervaring met elektrotechniek en industriële automatisering en adviseren u graag in het ontwerpen en verbeteren van uw besturingen en industriële installaties.

Tijdens het ontwerpproces streven wij naar besturingssystemen die optimaal zijn in gebruik en onderhoud. Hierbij houden wij rekening met uw energiehuishouding. In het ontwerpproces wordt u begeleid door een van onze engineers welke het gehele traject samen met u, tot in de puntjes voorbereid.

Wij adviseren u, en komen samen tot de beste oplossing. Dit kan een geheel nieuwe besturing zijn, inclusief de elektrotechnische installatie. Gezien onze multidisciplinaire organisatie kunnen wij een totaalpakket bieden waarin koppelingen mogelijk zijn met andere gebouw gebonden installaties. Maar u kunt ook denken aan aanvulling op uw bestaande installatie, of het slim en efficiënt upgraden en renoveren van uw verouderde besturing.

Door toepassing van recente, maar bewezen technologie, visualisatie en het koppelen van systemen kunt u processen centraal en op afstand besturen en monitoren. Hierdoor ontstaan gebruiksvriendelijke installaties die bedrijfszeker zijn en bijdragen aan (energie)besparingen, duurzaamheid en respect hebben voor mens en omgeving.

Interesse in onze industriële installaties?

Bel dan met 0346-575533 of mail projecten@van-barneveld.nl

Het installeren van data- en telecomoplossingen

Wat wij voor u kunnen betekenen:

  • Telefoniesystemen
  • Compleet verzorgd netwerkinfrastructuur inclusief certificaten
  • Geluids- en omroepinstallaties
  • Glasvezel, Voice over IP (VoIP)
  • Intercom-installaties

Meer informatie over het aanleggen van data- en telecominstallaties?

Bel dan met 0346-575533 of mail projecten@van-barneveld.nl

Veilig met brand- en inbraakbeveiliging

De Nederlandse regelgeving is op het gebied van brandveiligheid na een aantal trieste gebeurtenissen veel strenger geworden. En om daarin uw werk goed uit te kunnen voeren, moet een woning of bedrijfspand tegenwoordig aan veel eisen voldoen.

Niet alleen het gebruik van brandwerende materialen is daarin een belangrijke schakel, maar ook een brandmeldsysteem en/of ontruimingssysteem wordt vaak geëist voor men een (nieuwe) gebruikersvergunning krijgt.

De inspecties hiervoor worden vaak uitgevoerd door uw regionale brandweer en vastgelegd in een programma van eisen (PvE). In dit programma wordt vastgelegd, wat voor maatregelen u moet treffen om een gebruikersvergunning te krijgen.

De aanleg van een systeem zal altijd uitgevoerd moeten worden door een gecertificeerd bedrijf  en eventueel moeten worden gecertificeerd.

Tevens zal het systeem jaarlijks moeten worden onderhouden om uw gebruikersvergunning te kunnen behouden. Na oplevering van een systeem door een gecertificeerd bedrijf, moet er binnen uw bedrijf ook een “opgeleid persoon” zijn die als beheerder van het systeem functioneert.

Ook leveren en monteren wij rookmelders voor verhuurde panden aan studenten of kamerverhuur. Hiervoor geld de Norm NEN 2555.

Inbraakbeveiliging

Hoe goed is uw woning of bedrijfspand beveiligd tegen inbraak? Met de juiste inbraakpreventie voorkomt u ongewenste bezoekers en waarborgt u de veiligheid van uw bezittingen. Met behulp van een hoogwaardig beveiligingssysteem met bijvoorbeeld camerabewaking en inbraaksignalering beschikt u altijd over de juiste inbraakbeveiliging.

E.T.I.B. Van Barneveld B.V. werkt uitsluitend met goedgekeurde materialen voor inbraakdetectie. Onze specialisten installeren deze vakkundig en op maat, resulterend in een goed functionerend en storingsvrij alarmsysteem. Bovendien is het mogelijk om uw inbraakbeveiliging te koppelen aan een domotica- en brandbeveiligingssysteem. Zo krijgt een meldkamer altijd het juiste signaal binnen. Een veilig gevoel.

Interesse in onze brand- en inbraakbeveiliging?

Bel dan met 0346-575533 of mail projecten@van-barneveld.nl.

Met Domotica een huis slimmer maken

Domotica integreert technologieën en diensten in huishoudens en organisaties. Het verhoogt het leefcomfort en draagt op een efficiënte wijze bij aan slim wonen en werken. Bij domotica draait het niet alleen om de integratie van techniek in de woning (verwarmen, ventileren, verlichten, etc.), maar ook om de integratie van diensten en service van buitenaf naar de woning toe (internet, alarmeren, telefoneren, televisie kijken, etc.).

Met onze ervaring weten we dat het installeren van domotica-oplossingen een andere aanpak vraagt dan een traditionele aanpak. Met die ouderwetse aanpak krijgt de eindgebruiker geen voorlichting over de hedendaagse mogelijkheden op het gebied van elektrotechniek, waardoor er beperkingen ontstaan. Na de oplevering ontbreken dan de mogelijkheden om de losse systemen nog slim met elkaar te verbinden. Een gemiste kans…

Hoe wij het installeren van domotica-systemen dan anders aanpakken?

Bel voor meer informatie met 0346-575533 of mail projecten@van-barneveld.nl

Duurzame e-oplossingen

Met de huidige ontwikkelingen van het klimaat zijn er steeds meer manieren om groener te leven. Wij helpen u graag verder met advies en installatie van zonnepanelen, autolaadpalen en LED-verlichting.